Invictus School of Leadership

Nelson Mandela is een van 's werelds meest tot de verbeelding sprekende leiders. Na 27 jaar gevangenschap maakt hij een eind aan apartheid en werd hij de eerste president van een non-raciaal en democratisch Zuid-Afrika.

Ad van Oorschot is initiatiefnemer van Invictus School of Leadership. Het doel van Invictus School of Leadership is organisatiemedewerkers van alle niveaus (managers, leidinggevenden, medewerkers) kennis te laten maken met het leiderschap van Nelson Mandela en te leren hoe dat zelf in te zetten in de eigen werkpraktijk.

Leiderschap is wat mij betreft in de eerste plaats mensenwerk. Het zijn mensen die een organisatie maken. Maar dan moeten ze wel goed samen werken. 

Met Invictus School of Leadership leer ik mensen in organisaties hoe je goed samenwerkt. En ik leer leidinggevenden en managers het beste uit zichzelf en hun medewerkers te halen. Zodat ze samen meer voor elkaar krijgen dan ieder voor zich. En zodat ieder voor zich energieker en met meer plezier én rendement zijn werk doet. Kortom, ik leer mensen leiderschap. En dat is belangrijk, want Better Leaders Make a Better World.

Voor Invictus School of Leadership heb ik leiderschapsprogramma's ontwikkeld op basis van het leiderschap van Nelson Mandela. Nelson Mandela is zonder meer de meest gerespecteerde en meest inspirerende leider van onze tijd. Maar leiderschap draait niet alleen om inspiratie. Leiderschap is een werkwoord, leiderschap moet je doen.

In de trainingen en seminars van Invictus School of Leadership leer ik je hoe je je een aantal van Mandela's leiderschapskwaliteiten eigen kunt maken en in kunt zetten in jouw organisatie, in jouw dagelijks leven en werk.

Kijk voor meer informatie op www.invictusschoolofleadership.nl

Better Leaders Make a Better World,
Ad van Oorschot.